Autor: Kaubandus.ee • 5. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti autoostjad otsivad enim infot BMW kohta

Kasutatud sõidukite otsingus portaalis auto24.ee on eelistatuim mark BMW, mis oli esikohal ka kolm aastat tagasi.

Portaali teatel otsiti tänavu oktoobri eelviimasel nädalal enim infot BMW kasutatud autode kohta. Järgnesid Audi, Mercedes-Benz ja Volkswagen.

2006. aasta samal oktoobrinädalal juhtis samuti edetabelit BMW ning teisel kohal oli Audi. Vaid Volkswagen ja Mercedes-Benz on toonasega võrreldes kohad vahetanud.

Veebilehte auto24.ee külastati selle aasta 43. nädalal TNSMetrixi andmeil 223 501 erinevast arvutist, unikaalsete külastajate arv on kolme aasta taguse ajaga võrreldes veerandi võrra suurem.Enim otsitud markide TOP

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070