Autor: Kaubandus.ee • 18. november 2009

Baltika Kvartalis paisatakse edevus müüki

Eeloleval nädalavahetusel toimub Baltika Kvartalis Edevuse Laat, kus otsivad endale uut elu ja  omanikku brändiriided, aksessuaarid ning jalanõud.

Müüjate seas on nii vähem kui rohkem tuntud inimesi, teiste seas jõuavad müügilettidele tuntud moedisainerite rõivad, teatas Baltika.  

Edevuse Laat propageerib taaskasutuse ideoloogiat – see, mis rõivaesemete tänasele omanikule on muutunud igavaks, on kellegi teise jaoks uus ja vaimustav. Edevuse Laat annab võimaluse leida toreda nädalavahetuse jooksul oma esemetele uus omanik ning samas avastada endale teiste inimeste riidekappidest midagi ihaldusväärset. Toimub sõbralik ideede jagamine ning rõivaste, jalanõude, ehete, aksessuaaride laadakauplemine.

Lisaks laadale järgib taaskasutuse ideed ka selle toimumispaik. Laat toimub renoveerimise läbi uue elu ja hingamise saanud vanas Baltika õmblusvabrikus, kus on säilitatud tootmishoone õhkkond ning ühendatud see uue ja modernsega. Edevuse Laada naaber on taaskasutusest inspireeritud Moetänava kauplus, mille mööbel on meisterdatud kasutatud nii vana kontorimööblit kui ka leide keldritest, panipaikadest ja ladudest – mööbliesemed on saanud uue elu ja hingamise.

Lisaks ostlemisele saab nädalavahetusel nautida ka Ivo Nikkolo disainerbrändi 15. sünnipäevale pühendatud näitust „Ivo Nikkolo 15 – julgus olla IN“.

 

 

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700