Autor: Kaubandus.ee • 18. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltika Kvartalis paisatakse edevus müüki

Eeloleval nädalavahetusel toimub Baltika Kvartalis Edevuse Laat, kus otsivad endale uut elu ja  omanikku brändiriided, aksessuaarid ning jalanõud.

Müüjate seas on nii vähem kui rohkem tuntud inimesi, teiste seas jõuavad müügilettidele tuntud moedisainerite rõivad, teatas Baltika.  

Edevuse Laat propageerib taaskasutuse ideoloogiat – see, mis rõivaesemete tänasele omanikule on muutunud igavaks, on kellegi teise jaoks uus ja vaimustav. Edevuse Laat annab võimaluse leida toreda nädalavahetuse jooksul oma esemetele uus omanik ning samas avastada endale teiste inimeste riidekappidest midagi ihaldusväärset. Toimub sõbralik ideede jagamine ning rõivaste, jalanõude, ehete, aksessuaaride laadakauplemine.

Lisaks laadale järgib taaskasutuse ideed ka selle toimumispaik. Laat toimub renoveerimise läbi uue elu ja hingamise saanud vanas Baltika õmblusvabrikus, kus on säilitatud tootmishoone õhkkond ning ühendatud see uue ja modernsega. Edevuse Laada naaber on taaskasutusest inspireeritud Moetänava kauplus, mille mööbel on meisterdatud kasutatud nii vana kontorimööblit kui ka leide keldritest, panipaikadest ja ladudest – mööbliesemed on saanud uue elu ja hingamise.

Lisaks ostlemisele saab nädalavahetusel nautida ka Ivo Nikkolo disainerbrändi 15. sünnipäevale pühendatud näitust „Ivo Nikkolo 15 – julgus olla IN“.

 

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070