Autor: Kaubandus.ee • 18. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Päästetud Briti suurpangas on tõelised säästujõulud

Maailma suurima pangapäästmise operatsioonis päästetud Royal Bank of Scotland Group jagab töötajatele jõulupeoks kümme naela ehk 176 krooni, mille eest viimased saaksid osta kaks pinti õlut ja paki kartulikrõbuskeid, kirjutab Bloomberg.

„Pangad ei korralda tänavu enam mingeid korralike jõulupidusid, kuna nad on mures, kuidas laiem üldsus neid vastu võtaks,“ ütles Concerto Groupi juht Mike Kershaw, kes on juba 25 aastat üritustekorraldamisega tegelnud.

Planit Events, kelle klientide seas on HSBC Holdings ja Morgan Stanley, on pakkunud välja, et väärika peo saaks 80 naela eest inimese kohta. Ettevõtte tegevdirektor Di Bailey ütles 10 naela töötaja kohta peoeelarvest kuuldes, et tema küll nii vähese rahaga pidu ei korraldaks, pigem mingu siis töötajad juba selle raha eest uisutama.

Londonis Broadgate’i piirkonnas Master Gunneri kõrtsus saab kaks pinti Kronenbourg 1664 õlut ja paki soolaga pipramaitselisi kartulikrõbuskeid 8,21 naela eest. Iluuisutamine mitte-tipptunnil maksab Tower of London Ice Rink’il kümme naela.

HSBC kulutab töötaja peale peaks 20 naela. Lloydsi eelarves on selleks otstarbeks 35 naela töötaja kohta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070