Autor: Kaubandus.ee • 21. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oriflame Cosmeticsi aktsia kukkus 13%

Luksemburgis asuva kosmeetikatootja Oriflame Cosmeticsi aktsia tegi suurima kukkumise alates 2006. aastast, kuna ettevõte esimese kvartali käive tuli analüütikute prognoositust väiksem, vahendab Bloomberg.

Aktsia hind kukkus Stockholmi börsil 13 protsenti, 412,5 Rootsi kroonile.

Ettevõtte käive kasvas kuus protsenti, 361,9 mln eurole. Analüütikud ootasid 381,6 mln euro suurust käivet. Maksueelne kasum kasvas 27,5 mln eurolt 43,7 mln eurole. Analüütikud prognoosisid ukselt uksele müügiagentide kaudu toodete müüjalt 44,1 mln euro suurust kasumit. Ettevõtte turustusagentide arv kasvas 12 protsenti, 3,5 miljonini.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700