Autor: Kaubandus.ee • 16. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Köögiviljatootja: Rimiga on asjaajamine lihtne

Kadarbiku Köögivili OÜ juht Veiko Pak ütles, et jaekettide ja tootajate suhteid kommenteerides, et nende firmal ei ole olnud Rimiga suhtlemisel probleeme. 

"Kui kaup on hea ja ise oled tubli – mõtled läbi, kuidas ja mida müüa – siis ei ole probleemi," lausus Pak. "On mõistetav, et kett peab ise pinnal püsima, sest kui ta seda ei tee, tekitab see omakorda tarnijatele probleeme. Tarnija jaoks pole muud väljapääsu kui kaubandusketid.," rääkis ta.

Paki sõnade kohaselt on suurte jaekettidega koostööl üks oluline pluss. Nende finantspool on korras ja nad peavad maksetähtaegadest kinni.

"Mitte et ma midagi kardaks, aga selle "suure vaenlase" Rimi kohta ütlen, et tänu nendele oleme päris hästi saanud oma kaupa müüa. Säästumarketites pole sortiment suur, aga sealt tuleb kogust. Ja asjaajamine on isegi lihtsam kui teiste kettidega," ütles Pak.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700