Autor: Kaubandus.ee • 1. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kristiine keskus möödunud aastast ligi 20% maas

Laienemise ja ehitamise tõttu on Kristiine keskuse müüginumbrid möödunud aastast paarkümmend protsenti maas, rääkis Kristiine Kaubanduskeskuse ASi juht Allan Remmelkoor.

"Meil on statistikat keeruline kommenteerida, kuna käib keskuse laiendamine. Meie number on keskmisest allpool, aga see on sellest, et meile on raskem tulla ja parkida," ütles Remmelkoor reedel avaldatud kaubandusstatistika kohta, mis rääkis 7%lisest langusest.

"Tõsi, juuni oli kehvem kui maikuu. Natuke sõltub see pühade pikkusest, natuke ilmast ja et inimesed on linnast ära sõitnud," lisas Remmelkoor.

Ta märkis, et võrreldes möödunud aastaga on Kristiine keskuse 2009. aasta esimese poolaasta käive paarkümmend protsendi võrra maas. "Eks vaatab, kuidas sügisel läheb, kui end jälle tippvormi saame. Praegu julgen küll arvata, et tarbimine elavneb. Oleme praegu stabiilselt põhjas või isegi juba tõusu serval," lausus Remmelkoor.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700