Autor: Kaubandus.ee • 16. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Prisma loob Narvas 120 uut töökohta

Sügisel avatav Narva Prisma loob sealsel tööjõuturul 120 uut töökohta.  Kõikidel Prismasse tööle valitutel on tulnud läbida tihe konkursisõel, kokku laekus Prismasse üle 500 sooviavalduse. 

Uus meeskond alustab tööd septembri teises pooles, teatas ettevõte.

„Oleme saanud töölesoovijate elulugusid alates sellest päevast kui Narva Prisma avamisest avalikult teatasime,“ sõnas Prisma Peremarketi personalidirektor Reet Ratas, lisades, et kandidaate oli väga erinevatest eluvaldkondadest.

„Üllatas, et väga paljudel müüja ja saaliteenindaja kohale kandideerijatest oli olemas kõrgkooli diplom,“ ütles Ratas.

Narva Prisma avab tänaste plaanide kohaselt uksed oktoobrikuus.

Lisaks Narvale loob Prisma Peremarket sel sügisel 100 uut töökohta ka Tartus. Tartu värbamisprotsess algab augusti teisel poolel.

Prisma on Põhjamaade juurtega SOK-le kuuluv kaubanduskett, mis tegutseb Soome, Eesti, Läti, Leedu ja Venemaa turgudel. Koos Soome tarbijateühistutega moodustab SOK S-Grupi. Rahvusvahelise S-Grupi tegevusvaldkondadeks on toidukaubandus, bensiini- ja teenindusjaamad, kaubamajad, hotellindus, autode ja autokaupade müük ning aiandus- ja põllumajandustooted.

Kogu kontserni käive 2009. aastal oli 182 859 miljonit krooni, vähenedes 1,2%. Kontserni kasumiks kujunes 4 225 miljonit krooni. Kokku on ettevõttel 1598 kauplust, neist 10 Baltikumis ja 7 Venemaal. Eestis tegutsevad SOK tütarettevõtetena AS Prisma Peremarket ja AS Sokotel, mis tegutseb Sokos Hotel Viru kaubamärgi all.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070