Autor: Kaubandus.ee • 24. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eugesta Eesti palkab

2010. aasta on meile laienemise aasta, kus oleme ettevõtte töötajate arvu juba 20 inimese võrra suurendanud ning umbes 10 inimest võtame veel juurde, rääkis hulgikaubandusettevõtte Eugesta Eesti AS tegevdirektor Viktoria Belehhova.

„2010. aasta on Eugesta Eestile suurte muutuste ja laienemise aasta. Portfelli on lisandunud hulgaliselt uusi tugevaid brände, oleme aktiivselt laiendanud oma müügi- ja logistikaosakonda,“ rääkis Belehhova ning lisas, et kui aasta alguses oli firmas 50 töötajat, siis praegu juba 70. „Aasta lõpus oleme arvestanud vähemalt 80 töötajaga, kuna 2010 teine pool toob meile juurde mitmeid huvitavaid projekte,“ selgitas juht. Tema sõnul käivad Eugesta Eestil ka viimased ettevalmistused, et augusti lõpus kolida suuremale laopinnale Jürisse.

2010. aastalt loodab Eugesta Eesti, mullusega sarnast käivet teha. Mullu teenis ettevõte majandusaasta aruande kohaselt 656,1 miljonit krooni müügitulu. „Kahjuks on seoses sellel aastal toimunud aktsiisitõusudele meie põhikaubagrupi JIT sigarettide käive langenud. Selle loodame kompenseerida uute projektidega, sealhulgas Kriss Tradingu kabamärkide turustamisega,“ selgitas Belehhova.

Selle aasta suurim investeering oli juhi sõnul Kriss Tradingu kaubamärkide ost ning lisandumas on veel paar väiksemat projekti.

Tuleval aastal loodab Eugesta veelgi laieneda ja pakkuda koostööd mitmetele uutele partneritele. „Oleme alati avatud kõikidele pakkumistele,“ sõnas Belehhova.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700