Autor: Kaubandus.ee • 22. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hulgimüüja võttis üle Entre tehnikapoed

Majanduskriisist vintsutatud elektroonika ja kodutehnika müüjad ootavad hinge kinni pidades, mis toob endaga kaasa kuue Entre poe minek suure hulgikaupmehe Elmaks Hulgikaubanduse kätte.

Alates 13. septembrist alustas Tallinnas ja maakonnakeskustes tehnikat müüva Entre kaubamärgi all tegutsemist osaühing Tehnikatäht, mis kuulub Elmaks Hulgikaubanduse omanikele Jüri Ellenile ja Ardo Kraavile.

Kuulduste kohaselt otsis vaid Rakveres ühte kauplust omanud Elmaks hüppelauda jaekaubanduses laienemiseks. “Vihje peab täiesti paika! Kindlasti mõjutab see Eesti elektroonikatoodete turgu. Täpsemaid mõjusid saame peatselt näha,” kommenteeris Sandmani Grupi juht Martin Pedai kuuldusi Entre keti peatsest jõulisest laienemisest.

Entre kaupluste endine omanik Arne Veske tõdes reedel, et temagi kõrvu on jõudnud jutud Elmaksi plaanidest jaekaubandust vallutama hakata. “Loogiliselt võttes nad peaksidki laienema ja õigesti teevad. Kui Rakveres olevat kauplust mitte arvestada, ei olnud neil väljundit jaeturule,” arutles ta.

Elmaksi juht Jüri Ellen märkis, et nende põhitegevusalaks jääb ka edaspidi hulgikaubandus. “Soovime õige hinnaga õigeid kaupu valikus hoida, tagada professionaalse klienditeeninduse, ei midagi üleloomulikku,” rääkis ta. “Kindlasti ahvatleb kaupluste olemasolu eksperimenteerima põnevate toodetega, mida hulgifirma muidu sortimenti võtta ei riskiks,” ütles Ellen.

“Me olime ostjatega vanad tuttavad. Raske öelda, kes ostu-müügitehingu esimesena välja pakkus,” rääkis Arne Veske ostja leidmisest. “See oli mulle loomulikult kasulik, sest see polnud hädamüük. Hinda ma loomulikult ei kommenteeri,” märkis müüja.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700