Autor: Kaubandus.ee • 2. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reinu Pizza juht: pitsapoisid arvlemisel hätta ei jäänud

Eile oli väga hea pitsa tellimise päev ja ehkki Swedbanki kaardiga maksta ei saanud, lahenesid kõik probleemid üllatavalt rahumeelselt, ütles OÜ Reinu Toidukaubad juhataja Agur Lehis.

„Aasta esimene päev on alati hea müügipäev olnud ja eile vedasid Tartus kaks autot Reinu Pizzat 60 tellimiskohta ehk kaks korda enam, kui tavalisel päeval,“ rääkis Lehis. „Ainus tõrge oli see, et kliendid ei saanud eile kahjuks mobiilses terminalis Swedbanki kaardiga maksta. Täna hommikuks on kõik taastunud ja kaardimaksed toimivad.“

Lehise kinnitusel läks kaardimakse tõrkest hoolimata kõik üllatavalt sujuvalt. „Ilmselt on euro teavituskampaania ikka nii palju mõjunud inimestele, et mingit ütlemist ega pahandamist kaardimakse tõrke tõttu polnud,“ seletas Lehis ja lisas, et kliendid maksid umbes pooltel kordadel kroonidega ja pooltel kordadel eurodega.

Lehise sõnul oli tal tegelikult hirm ka selle pärast, et kuna Swedbanki automaadid ei väljasta viieeuroseid, kartis ta, et kõik hakkavad pitsa eest kümneeurostega maksma ja neil pole raha tagasi anda. „Aga kõik lahenes iseenesest – sai piisavalt euromünte pangast vahetatud ja tagasiandmisega probleeme ei tekkinud.“

Lehise sõnul hakkavad homme hommikul Reinu Pizza autod üle Eesti kaupa laiali vedama. „Ma arvan, et maapoodides makstakse meile kauba eest enamikel juhtudel esialgu ikka kroonides,“ lausus Lehis ja lisas, et neil on maapiirkondades palju kliente, kellega nad arveldavad sularahas.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700