Autor: Kaubandus.ee • 2. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tarmo Punger: ei midagi erilist

Eks ta selles mõttes muidugi erakorraline ole, et kui tavaliselt toimuvad rahavahetused pankades, siis seekord toimub rahavahetus poes, aga muidu – ei midagi erilist, kommenteeris Tartu Tarbijate Kooperatiivi tegevdirektor Tarmo Punger.

Pungeri kinnitusel avasid nad eile kõik oma linnas asuvad poed kell 11 ning ketti kuuluvad maapoed mõni aeg hiljem.

„Käisin pärast avamist spetsiaalselt mõnes meie kaupluses asja üle vaatamas – kõik toimis,“ lausus Punger. „Esimese poole tunniga harjusid kassapidajad erinevate vääringutega ära ning küsisid igalt kliendilt enne teenindama asumist, et mis rahas maksate. Meie kauplustes sai rahvas kohe maksta sisuliselt kolmes kehtivas vääringus ehk kroonides, eurodes ja kaardiga.“

Punger tunnistas, et kõige rohkem kartis ta, kas IT-poolega ikka kõik korras on. „Kui veel tund aega enne kaupluste avamist oli ITga probleeme, siis pärast avamist toimis õnneks kõik,“ rääkis Punger. „Ma arvan, et tõrgeteta ülemineku tagas see, et olime eelnevalt ikka päris palju katsetanud ja proovinud ning igasugu koolitusi on olnud üksjagu.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700