• 08.03.11, 19:11
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

McDonald's kaotas kõige suurema restoraniketi tiitli

Kiirtoidukett Subway läks restoranide arvult McDonald'sist mööda ja sai maailma suurimaks restoraniketiks, kirjutas Wall Street Journal.
Subway ketti kuulus möödunud aasta lõpus 33 749 toitlustuskohta. McDonald'sil oli neid vaid 32 737. USAs edestas Subway McDonald'sit juba üheksa aastat tagasi.
McDonald's lohutab end sellega, et nende käive ületab endiselt Subway oma.
Subway avas oma esimese restorani väljaspool USAd 1984. aastal Bahreinis. Aasias avavad praegu oma toitlustusasutusi teisedki Ameerika ketid, näiteks Starbucks ja Dunkin' Brands.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele