Kaubandus.ee  • 29. juuli 2011
Jaga lugu:

Rautakirja: alkoholimüügi keeld paneb tanklapoed kinni

Alkoholimüügikeeld paneb ilmselt paljud tanklate juures töötavad kioskid kinni, sest napsu ja tubaka müük moodustab nende käibest olulise osa, räägib R-Kioske majandava Rautakirja Eesti OÜ tegevjuht Ivar Vendelin.

"Arvan, et alkoholimüügi keelamine bensiinijaamades viib paljude tanklate juures asuvate kioskite sulgemiseni. Alkohol ja tubakas on siiski nende kioskite müügis oluline osa," sõnas Vendelin Äripäeva päevaküsimusele vastates. 

"Loomulikult ei eelda keegi, et kioskist ostetud alkohol kohe ka roolis lahti tehakse, pigem on see ikkagi erand. Paljud automaattanklad asuvad aga näiteks Säästumarketi või mõne muu kaupluse kõrval või esisel platsil, mis seaks küsimuse alla ka nende kaupluste alkoholi müügiloa," lisas Vendelin.

Jaga lugu:
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt