Autor: Kaubandus.ee • 29. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rautakirja: alkoholimüügi keeld paneb tanklapoed kinni

Alkoholimüügikeeld paneb ilmselt paljud tanklate juures töötavad kioskid kinni, sest napsu ja tubaka müük moodustab nende käibest olulise osa, räägib R-Kioske majandava Rautakirja Eesti OÜ tegevjuht Ivar Vendelin.

"Arvan, et alkoholimüügi keelamine bensiinijaamades viib paljude tanklate juures asuvate kioskite sulgemiseni. Alkohol ja tubakas on siiski nende kioskite müügis oluline osa," sõnas Vendelin Äripäeva päevaküsimusele vastates. 

"Loomulikult ei eelda keegi, et kioskist ostetud alkohol kohe ka roolis lahti tehakse, pigem on see ikkagi erand. Paljud automaattanklad asuvad aga näiteks Säästumarketi või mõne muu kaupluse kõrval või esisel platsil, mis seaks küsimuse alla ka nende kaupluste alkoholi müügiloa," lisas Vendelin.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070