• 16.08.11, 10:52
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Eesti käsitöölised tahavad avada poe Berliinis

Mullu sügisel Tallinna vanalinnas endises Apollo Raamatumajas käivitunud käsitöökaubamaja Eesti Esindus plaanib laieneda Berliini.
MTÜ Eesti Elukutseliste Käsitöömeistrite Liit juhatuse liikme Martin Bristoli sõnul on oma kaubamaja kvaliteetseid kaupu tootvate Eesti käsitööettevõtjate pilootprojekt. Omandatud kogemuse põhjal plaanime sarnaseid Eesti käsitöösaatkondi avada lähiaastail maailma eri paigus, lisas ta.
Tallinna vanalinnas kolib Eesti Esindus Viru tänaval avaramale pinnale. Poes pakutakse muuseas erinevatest puiduliikidest köögitarvikuid, puuanumaid, nööpe, ehteid, lambavillast ja nahast sisustuskaupu, tarbesepiseid, keraamikat, lasteriideid, rahvariideseelikud, korve, lapitekke, nahkköites raamatuid ning toitu.
Eesti käsitöötootjad on oma tegutsemisvaldkonna arendamiseks ja ühisturunduse edendamiseks loonud mittetulundusühingu Eesti Elukutseliste Käsitöömeistrite Liit, mille esmaseks rammusamaks pääsukeseks on Eesti Esinduse idee.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele