• 08.11.11, 14:12
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

PTA kaubamärgid taas müügil, nüüd pea muidu

Pankrotihaldur Urmas Ustav pani taas enampakkumisele PTA kaubamärgid, mida võib osta nii üksikult kui ka kogu komplektina, edastas sundmüügiportaal varad.ee.
Kaubamärgid ja PTA-le kuulunud domeeninimed saab seekord kätte sümboolse raha eest, tasudes lihtsalt mingi summa pankrotikulude katteks. Eelmisel enampakkumisel oli alghinnaks 50 000 eurot.
Eestis kasutatavad kaubamärgid on järgmised: Klementi, FOR HIM, REGINA, AVANTÉ, AVENUE, Piretta, MalliMari, PTA ning pta. Rahvusvaheliselt on registreeritud PTA ja MASTER-COAT. Pakkumisel on domeeninimed pta.ee, ptafashion.ee, ptaoutlet.ee ja ptaoutlet.com.
Digitaalselt allkirjastatuna peavad pakkumised pankrotihalduri e-postkasti jõudma hiljemalt 29. novembril kell 23.59.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele