Autor: Kaubandus.ee • 11. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Stockmanni käive kasvas tänu Baltikumile

Väga hea käibekasv jätkus detsembris Balti riikides, kirjutas Stockmann kaubamajade üksuse tulemuse kohta.

Kaubamajade divisjoni käive kasvas detsembris aastaga 6,4 protsenti. Soomes kasvas üksuse käive 1,4 protsenti ja välismaal 21,5 protsenti. Venemaal kasvas europõhiselt käive 21,3 protsenti.

Lindexi europõhine käive kasvas 10,1 protsenti. Soomes oli kasv 18,4 protsenti ja välismaal 9,1 protsenti. Lindexi põhiturul Rootsis oli Rootsi kroonides müügikasv 0,7 protsenti ja väljaspool Rootsit kohalikes vääringutes 21,8 protsenti.

Seppälä käive kasvas 9,1 protsenti. Soomes oli kasv 9,5 protsenti ja välismaal 8,1 protsenti. Tugevaim oli kasv Baltikumis.

Stockmanni grupi käive kasvas 7,7 protsenti, 245,6 miljonile eurole. 2011. aastal püstitas Stockmann rekordkäibe, mis ulatus 2,0052 miljardi euroni, kasvades aastaga 10,1 protsenti.

Stockmanni aktsia hind tõusis Helsingi börsil 2,5 protsenti, 13,73 eurole. Tänavu on Stockmanni aktsia tõusnud 16,6 protsenti, kuid aastaga kukkunud 47,3 protsenti. Ettevõtte turuväärtus oli 1,0185 miljardit eurot.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757