Autor: Kaubandus.ee • 15. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hesburger teeb Eesti ja Soome tarbijatel vahet

Kiirtoidurestoran Hesburger teeb vahet oma Soome ning Eesti tarbijatel. Soome hamburgerite vahel on kodumaine ja Eesti hamburgerite vahel on Poola päritoluga loomalihapihvid.

Nes2biz Estonia tegi intervjuu Hesburgeri juhatuse esimehega Kari Salmelaga. Intervjuu lõpus on märgitud, et soomlastel on aga Hesburgeri burgeris 100% kodumaist loomaliha, Eestis aga Poola päritoluga loomaliha.

Hesburgeri Soome koduleheküljel on kirjas, et hamburgeri vahel olev pihv on tehtud 100% kodamaisest loomalihapihvist. Eesti koduleheküljel on kirjutatud lihtsalt 100% loomalihapihv.

Burger-In Oy on Soome perefirma ja Hesburger on selle registreeritud kaubamärk. Burger-In Oy omanikeks on Salmela perekond ja Heikki Salmela tegutseb firma juhatuse esimehena. Hesburgeri tegevjuhina töötab Kari Salmela ja tegevjuhi asetäitjana Jari Vuoti.

Hesburgeri restoranide omanikeks Soomes on enamjaolt frantsiisiettevõtjad. Osa restoranidest on otseselt keti omanduses.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070