Kaubandus.ee  • 15. jaanuar 2012
Jaga lugu:

Hesburger teeb Eesti ja Soome tarbijatel vahet

Kiirtoidurestoran Hesburger teeb vahet oma Soome ning Eesti tarbijatel. Soome hamburgerite vahel on kodumaine ja Eesti hamburgerite vahel on Poola päritoluga loomalihapihvid.

Nes2biz Estonia tegi intervjuu Hesburgeri juhatuse esimehega Kari Salmelaga. Intervjuu lõpus on märgitud, et soomlastel on aga Hesburgeri burgeris 100% kodumaist loomaliha, Eestis aga Poola päritoluga loomaliha.

Hesburgeri Soome koduleheküljel on kirjas, et hamburgeri vahel olev pihv on tehtud 100% kodamaisest loomalihapihvist. Eesti koduleheküljel on kirjutatud lihtsalt 100% loomalihapihv.

Burger-In Oy on Soome perefirma ja Hesburger on selle registreeritud kaubamärk. Burger-In Oy omanikeks on Salmela perekond ja Heikki Salmela tegutseb firma juhatuse esimehena. Hesburgeri tegevjuhina töötab Kari Salmela ja tegevjuhi asetäitjana Jari Vuoti.

Hesburgeri restoranide omanikeks Soomes on enamjaolt frantsiisiettevõtjad. Osa restoranidest on otseselt keti omanduses.

Jaga lugu:
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt