Autor: Kaubandus.ee • 28. veebruar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saksa-Balti Kaubanduskoda sai Eestis uue juhi

Edmund Smolarek on Saksa-Balti Kaubanduskoja uus Eesti juht. BaltiSpoon OÜ tegevjuht vahetab sel kohal välja senise presidendi Michael Stenneri (Hotel Telegraaf), kellel lõppes kuueaastane ametiaeg.

45aastane Smolarek on alates 1999. aastast BaltiSpoon OÜ tegevjuht. BalticSpoon OÜ on Möhring Gruppi kuuluv Kupukülas tegutsev 425 töötajaga ettevõte, mis ekspordib kokku 30 riiki. Aastast 2003 on Smolarek ka Möhring Grupi asepresident.

„Minu eesmärgiks on edasi arendada Saksa-Balti Kaubanduskoja juba niigi väga head positsiooni Eestis,“ ütles Smolarek. Saksa-Balti Kaubanduskojal on Eestis 90 liiget.

Juhatusse kuuluvad lisaks Smolarekile veel asepresident Kaia Kirs (Blauhaus OÜ), Jan Haines (HR factory OÜ), Enn Meri (Merinvest OÜ), Mario Nullmeier (EestiGaas AS), Joachim Raue (itestra GmbH), Peer Helge Salström-Leyh (Tuletorn Fond SA), Kaarel Tammar (Alvin Rödl & Partner Advokaadibüroo OÜ) ja tegevjuht Maren Diale-Schellschmidt (AHK).

Kolmes Balti riigis kokku on Saksa-Balti Kaubanduskojal 385 liiget.

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070