Autor: Kaubandus.ee • 6. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maxima võttis üle Poola jaeketi

Maxima Grupp omandas veebruaris kontrolli Poola jaeketi Aldik Nova kõigi aktsiate üle, lõpetades sellega eelmise aasta lõpus alanud ülevõtmisprotsessi.

Maxima Grupp omandas tehinguga Poolas 21 kauplust Aldik ning pagari- ja kondiitritsehhi. Jaeketil on üle 25 000 ruutmeetri müügipinda ning üle 700 töötaja. Poola ketti hakkab juhtima Žydrunas Valkeris, kes on töötanud ka Maxima Eesti peadirektorina.

1991. aastast tegutseva Aldik Nova kauplused asuvad Poola Lublini ja Podkarpacie vojevoodkonnas.

Maxima Grupil on 485 kaubanduskeskust, millest 220 on Leedus, 136 Lätis, 66 Eestis, 42 Bulgaarias ning 21 Poolas. Kontsernis töötab üle 28 000 inimese.

Warsaw Business Journali andmeil on tehingu väärtus vähemalt 50 miljonit eurot.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757