Autor: Kaubandus.ee • 16. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rademar annab Viru Keskuses Sportlandile teed

Spordikauplus Rademar sulgeb Viru Keskuse kaupluse ja korraldab tühjendusmüüki. Keskuse juhi Ants Vasara sõnul on tegemist verevahetusega.

“Rademaril rendileping lõppes, neil oli tähtajaline leping ja me arvasime, et keskusesse oleks vaja värsket verd,” kommenteeris Viru Keskuse juht Ants Vasar Rademari Viru Keskuse kaupluse sulgemist.

Vasara sõnul võtab Rademari asemel koha sisse Sportland.

“Meie leping Rademariga oli tehtud kuskil aastal 2003. 10 aastat on möödunud, täna on meil aasta 2012 ja loomulikult on vahepeal palju muutunud ning lepingu tingimused on teised,” vastas Vasar küsimusele, kas pärast tähtajalise lepingu lõppemist tõsteti rendipinnal ka üüri või on tegu puhtalt verevahetusega.

“Viru Keskuse viga on see, et ta on pisikene ja üürnikud on paigas ning endaga rahul, kuid inimeste jaoks oleks vaja, et asjad areneksid ja liiguksid,” seletas keskuse juht, kelle sõnul ta ei saa välistada sarnaseid otsuseid ka tulevikus.

“Hetkel on meil rahulik periood, kõik lepingud kehtivad. Kuid aastatel 2013 ja 2014 , kui osadel rentnikel hakkavad lepingud läbi saama, siis kindlasti vaatame tingimused ja otstarbekuse üle,” lisas Vasar.

Rademarist ei õnnestunud kommentaari saada.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700