Autor: Kaubandus.ee • 16. märts 2012

Rademar annab Viru Keskuses Sportlandile teed

Spordikauplus Rademar sulgeb Viru Keskuse kaupluse ja korraldab tühjendusmüüki. Keskuse juhi Ants Vasara sõnul on tegemist verevahetusega.

“Rademaril rendileping lõppes, neil oli tähtajaline leping ja me arvasime, et keskusesse oleks vaja värsket verd,” kommenteeris Viru Keskuse juht Ants Vasar Rademari Viru Keskuse kaupluse sulgemist.

Vasara sõnul võtab Rademari asemel koha sisse Sportland.

“Meie leping Rademariga oli tehtud kuskil aastal 2003. 10 aastat on möödunud, täna on meil aasta 2012 ja loomulikult on vahepeal palju muutunud ning lepingu tingimused on teised,” vastas Vasar küsimusele, kas pärast tähtajalise lepingu lõppemist tõsteti rendipinnal ka üüri või on tegu puhtalt verevahetusega.

“Viru Keskuse viga on see, et ta on pisikene ja üürnikud on paigas ning endaga rahul, kuid inimeste jaoks oleks vaja, et asjad areneksid ja liiguksid,” seletas keskuse juht, kelle sõnul ta ei saa välistada sarnaseid otsuseid ka tulevikus.

“Hetkel on meil rahulik periood, kõik lepingud kehtivad. Kuid aastatel 2013 ja 2014 , kui osadel rentnikel hakkavad lepingud läbi saama, siis kindlasti vaatame tingimused ja otstarbekuse üle,” lisas Vasar.

Rademarist ei õnnestunud kommentaari saada.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700