Autor: Kaubandus.ee • 20. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti firmajuhid loovad Hiinas suhteid

12 Eesti, Rootsi ja Soome ettevõtjat osalesid ühisvisiidil Hiinasse Jiangsu provintsi.

Kahe päeva jooksul kohtuti Hiina kõrgete riigiametnike ja ettevõtjatega ning toimus äri- ja promotsiooniseminar. Delegatsiooni Eesti-poolne korraldaja on kaubandus-tööstuskoda.

Delegatsioon tegi visiidi Shanghai ettevõtlusagentuuri ning pidas tutvustava seminari, millel osales 107 ettevõtjat ja ametnikku, kellest üle 70 oli Hiina päritolu.

Eestist kuuluvad delegatsiooni näiteks Silva Tomingas TEA kirjastusest, Urmas Kõiv Koiv Invest AS-ist, Sangla Juveelisalong OÜ juhataja Jevgeni Kampus, Väinamere Teeninduse ASi juhataja Jaak Põldma, Eesti Kaubandus-Tööstuskoja peadirektor Mait Palts, teenuste direktor Peter Gornischeff ja projektijuht Priit Raamat, Urmas Varblane Tartu Ülikoolist ja Raul Allikivi majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumist.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070