Autor: Kaubandus.ee • 20. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Olar Gofman müüs restoranid tegevjuhile

Äripäeva dividendide TOPis kaheksandal kohal olev Olar Gofman ja Heiti Allmäe pärijad müüsid oma kahjumis toitlustusteenuse ettevõtte A&G Toitlustuse ASi praegusele ettevõtte juhile Riho Mahlapuule, kellel on plaanis viia ettevõte paari aastaga kasumisse.

"Olen pikka olnud aega selle ettevõtte juht. Praegusel raskel ajal sooviks pühenduda sellele rohkem ja ehitada uut motivatsiooni," rääkis Mahlapuu põhjustest, miks ta ostis paari nädala eest ettevõtte A&G Toitlustuse AS. Viimasele kuuluvad restoranid Karl Friedrich ja Balthasar Tallinnas Raekoja platsil, Paat Viimsis ja trahter Postipoiss Pärnus.

A&G Toitlustuse ASi endise omaniku Olar Gofmani sõnul on tal niigi palju tegevusalasid. "Tootmine, meditsiin, kaubandus, õmblusäri - seda on lihtsalt liiga palju. Kuna pikaaegne toitlustusettevõtte juht avaldas ise soovi ja tahtis selle riski võtta, siis otsustasime, et müüme ära," rääkis Gofman müügi põhjustest.

Gofman loodab, et uus omanik viib ettevõtte kasumisse ja et see jätkab sellisena, nagu on. "Soovin talle ainult kõige paremat," märkis Gofman.

Loe pikemalt tänasest Äripäevast.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700