Autor: Kaubandus.ee • 27. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alexela juht Äripäevale: sellised lood nõuavad julgust

Alexela Oili juht Ain Kuusik saatis Äripäevale tagasisidena kütuseturul toimuvat kajastanud artiklitele kirja, kus nendib, et selliste lugude tegemine eeldab muuhulgas julgust.

"Teame, et kütuseturgu kajastavate artiklite taga on olnud väga suur ja põhjalik töö ning  hea ajakirjanduslik vaist," kirjutas Kuusik. "Aga mitte ainult. Selliste teemade käsitlemine nii põhjalikult nõuab ka julgust! Julgust näha ja välja öelda asju, millest oleks lihtsam mööda vaadata ja mis ehk juriidilises plaanis on korras, aga eetiliselt kaugeltki mitte."

Eile kirjutas Äripäev nelja miljoni eurosest hõlptulust, mida teenisid seni ametlikult kindlaks tegemata isikud vedelkütuse seaduse auku ära kasutades.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757