Kaubandus.ee  • 2. aprill 2012
Jaga lugu:

Vaata, kuidas Nõo Lihatööstus Tais reklaamfilmi tegi

Reklaamiagentuur Tabasco käis koos kliendi Nõo Lihatööstusega ja produktsioonifirmaga Catapult Films Tais reklaamklippi tegemas. Tiim on Eestis tagasi ja tööd veel viimistletakse, aga klippi reklaami valmimisest näeb Best Marketingist.

Tabasco juhi Indrek Viiderfeldi sõnul kaaluti pärast klipi idee kinnitamist võimalust selle võtteks ka Eestis, kuid stuudiosse džungli ehitamine oleks läinud pea sama kalliks kui reisikulud ning tulemus oleks ka liiga "rahvateatrit" meenutanud. "Tai sai valitud tänu ilusale loodusele ning suhteliselt headele ja soodsatele lennuühendustele. Et filmiti korraga mitu klippi, siis kulud filmimisele per klipp polnud väga suured," selgitas ta.

Tais käis seitse inimest: agentuuri ja kliendi esindaja, näitleja ning neli võttegrupi liiget. Lisaks aitas asju korraldada kohapeal viibinud Aivar Kuusk, lisas Viiderfeld. Täpsemalt vaata Best Marketingist.

Jaga lugu:
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt