Autor: Kaubandus.ee • 2. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, kuidas Nõo Lihatööstus Tais reklaamfilmi tegi

Reklaamiagentuur Tabasco käis koos kliendi Nõo Lihatööstusega ja produktsioonifirmaga Catapult Films Tais reklaamklippi tegemas. Tiim on Eestis tagasi ja tööd veel viimistletakse, aga klippi reklaami valmimisest näeb Best Marketingist.

Tabasco juhi Indrek Viiderfeldi sõnul kaaluti pärast klipi idee kinnitamist võimalust selle võtteks ka Eestis, kuid stuudiosse džungli ehitamine oleks läinud pea sama kalliks kui reisikulud ning tulemus oleks ka liiga "rahvateatrit" meenutanud. "Tai sai valitud tänu ilusale loodusele ning suhteliselt headele ja soodsatele lennuühendustele. Et filmiti korraga mitu klippi, siis kulud filmimisele per klipp polnud väga suured," selgitas ta.

Tais käis seitse inimest: agentuuri ja kliendi esindaja, näitleja ning neli võttegrupi liiget. Lisaks aitas asju korraldada kohapeal viibinud Aivar Kuusk, lisas Viiderfeld. Täpsemalt vaata Best Marketingist.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700