Autor: Kaubandus.ee • 2. aprill 2012

Vaata, kuidas Nõo Lihatööstus Tais reklaamfilmi tegi

Reklaamiagentuur Tabasco käis koos kliendi Nõo Lihatööstusega ja produktsioonifirmaga Catapult Films Tais reklaamklippi tegemas. Tiim on Eestis tagasi ja tööd veel viimistletakse, aga klippi reklaami valmimisest näeb Best Marketingist.

Tabasco juhi Indrek Viiderfeldi sõnul kaaluti pärast klipi idee kinnitamist võimalust selle võtteks ka Eestis, kuid stuudiosse džungli ehitamine oleks läinud pea sama kalliks kui reisikulud ning tulemus oleks ka liiga "rahvateatrit" meenutanud. "Tai sai valitud tänu ilusale loodusele ning suhteliselt headele ja soodsatele lennuühendustele. Et filmiti korraga mitu klippi, siis kulud filmimisele per klipp polnud väga suured," selgitas ta.

Tais käis seitse inimest: agentuuri ja kliendi esindaja, näitleja ning neli võttegrupi liiget. Lisaks aitas asju korraldada kohapeal viibinud Aivar Kuusk, lisas Viiderfeld. Täpsemalt vaata Best Marketingist.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700