Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 8. mai 2012

Tallink värskendab kaubamärgid

Läänemere juhtiv reisilaevafirma AS Tallink Grupp värskendab mõlemat põhikaubamärki Tallink ja Silja Line.

ASi Tallink Grupp müügi- ja turundusdirektori Peter Roose teatel jääb kaubamärkide baaskujundus samaks. Kaubamärkide muudatused puudutavad vaid kirjafonti, värvi ning kasutamisreegleid. Aastakümneid Tallinki kaubamärgi sümboliks olnud lained ning Silja Line kaubamärki ehtinud hülge kujutis jäävad muutmata. Lähitulevikus pole plaanis täiendavaid muudatusi antud kaubamärkide suhtes rakendada, märkis ettevõte teates.  

Uuendatud kaubamärgid võetakse kasutusele mais ja juunis. Kampaaniate juures hakatakse kasutama inglisekeelset sloganit „more of everything".  

Tallinn-Helsingi, Tallinn-Stockholm, Riia-Stockholm ja Paldiski-Kapellskari liinil sõidavad laevad Tallinki kaubamärgi all, mis on ka Tallink Hotels hotelliketi kaubamärgiks. Silja Line kaubamärk on kasutusel Helsingi-Stockholm ja Turu-Stockholm laevaliinide laevadel. Mõlemad kaubamärgid on ka Soomes ja Rootsis asuvate tütarettevõtete sümboliteks. Tütarettevõte Lätis ning peakontor kasutavad Tallinki kaubamärki.  

Tallinki kaubamärk loodi 1989.aastal. Silja Line' kaubamärk pärineb aastast 1957 ning võeti 2006. aastal üle.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700