Autor: Indrek Kald • 16. mai 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Prisma avas Tartus Lõuna-Eesti suurima kaupluse

Prisma Peremarket avas Tartus uue kaupluse, mis on ettevõtte andmetel kõige laiemat kaubavalikut pakkuv pood Lõuna-Eestis. Kaupluse pindala on 8353 ruutmeetrit ja poe kaubavalikus on 60 000 toodet.

"Tegemist on poega, kust lisaks laiale toidukauba valikule leiab ka sporditarbeid, rõivaid, kodutehnikat, aiakaupu ja palju-palju muud," ütles Annelinna Prisma juhataja Maarja Jüriöö.

Uues Prismas on loodud töökoht enam kui sajale inimesele. Tegemist on teise Prisma kauplusega Tartu linnas. Kokku on Prisma Peremarketil üle Eesti kaheksa kauplust.

Tartusse rajatud kaubanduskeskuse ehitas AS Oma Ehitaja. Keskuse omanikuks on Soome kinnisvarafond VCA Baltic Retail Fund. "Prisma on väga hea koostööpartner ning meil on hea meel, et oleme osa Prisma laienemisest nii Tartus kui ka mujal Baltikumis," ütles fondi haldava Vicus Capital Advisorsi tegevjuht Risto Hiekka.

Prisma on Põhjamaade juurtega SOK-le kuuluv kaubanduskett, mis tegutseb Soome, Eesti, Läti, Leedu ja Venemaa turgudel. Eesti turul alustas Prisma tegevust 2000. aastal ning annab täna tööd enam kui tuhandele inimesele.

Eestis tegutsevad SOK tütarettevõtetena AS Prisma Peremarket ja AS Sokotel, mis kasutab Sokos Hotel Viru kaubamärki.

Koos Soome tarbijateühistutega moodustab SOK S-Grupi. Rahvusvahelise S-Grupi tegevusvaldkondadeks on toidukaubandus, bensiini- ja teenindusjaamad, kaubamajad, hotellindus, autode ja autokaupade müük ning aiandus- ja põllumajandustooted.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757