Autor: Juuli Laanemets • 29. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selver tuleb Narva Astri keskusesse

Selveri ja Astri Narva vahel sõlmiti üürileping, mille kohaselt tuleb laienevasse Astri keskusesse Selveri supermarket. Avatavas kaupluses pannakse rõhku värskele toidule, lähtutakse kohaliku tarbija ootustest ja piirkonna eripäradest ning müüakse ka kohalikke Ida-Virumaal valminud tooteid.  

„Mullu sulgesime ühe oma Narva kauplustest ning oleme otsinud uut head asukohta,“ kommenteeris Selveri keti juht Andres Heinver tegevust Narvas. „Astri keskus on Narva kaubanduse süda ning jääb ka peamisele turistide liikumisteele. Usun, et pärast renoveerimist ja laienemist saab Astrist oluline Ida-Virumaa tõmbekeskus. Loodetavasti muutuvad peagi ka viisareeglid, et vene inimesel oleks lihtsam Narvas ostlemas käia.“

Tulevase Selveri üldpinnaks on planeeritud 2511 ruutmeetrit, millest 1606 ruutmeetrit võtab enda alla müügisaal. Selveri avamisega luuakse Narvas ca 35 uut töökohta. Kaupluse avamisaeg on praegu veel lahtine ning sõltub Astri keskuse renoveerimistöödest. Optimistliku prognoosi kohaselt avatakse Selver 2013. aasta hilissügisel.

„Praegu tegutseb Astri Keskuses 19 300 ruutmeetril üle 50 erineva kaupluse ning Ida-Virumaa ainuke kobarkino ja bowlingusaal. Juurdeehitusega suureneb keskuse üldpind ligi 9000 ruutmeetri võrra. Laienduse põhirõhu suuname uute ilu- ja moekaupluste avamisele ning meelelahutusvõimaluste avardamisele,“ rääkis lähiaastate plaanidest Astri-Narva projektijuht Tarmo Kleimann. „Astri Keskusest saab juurdeehituse valmides Ida-Virumaa suurim moe- ja meelelahutuskeskus.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700