Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 6. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Säästumarket: oleme läbi aegade soodsaim pood

Õhtulehe ostukorv, mis on Eesti jaekaubanduse toiduainete hindu jälginud juba kümme aastat, koostas tabeli, kus võrdles kümne aasta taguseid hindu tänastega. Sellest ilmnes, et viimase kümne aasta jooksul on hinnad Eesti jaekaubanduses kallinenud keskmiselt 35%, kirjutas Säästumarketite juht Irina Raudsepp saadetud teates.

"Eesti suurim odavmüügikauplustekett Säästumarket on säilitanud oma hinnaliidri positsiooni – Säästumarketi hinnad olid kõige madalamad 2002. aastal ning on seda ka praegu," kommenteeris Raudsepp.

Küsitlusfirma Norstati poolt käesoleva aasta veebruaris 15-74 aastaste Eesti elanike seal läbiviidud küsitluses ilmnes Raudsepa sõnul, et tarbijad tajuvad Säästumarketit kui kõige soodsamate hindadega kaubandusketti Eestis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757