Autor: Aira Tammemäe • 19. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Erkki Laugus: Osturallil tehti üle 200 000 ostu

Nädala eest ilmestasid Tallinna kahe suure keskuse müügikampaaniad. Jättes alaealised arvestusest välja, tegi kaubamajas ostu viiendik eestimaalasi.

Kaubamaja juht Erkki Laugus käibenumbreid ei kommenteeri. "Börsiettevõttena me käibenumbit kommenteerida ei saa, küll aga võin öelda, et Osturalli tulemustega jäime igati rahule. Kokku sooritati viie päeva jooksul üle 200 000 ostu,"

Kõige populaarsemad tooted olid Osturallil seekord ülerõivad. "Väga palju müüsime laste kombinesoone, jopesid-pükse ja talvetosse," viitab Laugus nõutumatele kaubaartiklitele.Top toodete hulgas oli ootuspäraselt ka palju Ilumaailma kaupa - ripsmetušid ja juuksehoolduse tooted, parfüümid. Kodumaailmas olid müügihitiks praepannid ja raamatud. 

Stockmanni turundusjuht Erica järv on info avaldamisega veelgi ettevaatlikum. "Hullude Päevade tulemustega võime rahule jääda. Käivet kahjuks avaldada ei saa, kuid me polnud kehvemad, kui eelmisel aastal."  Järve sõnul ei ole populaarsemaid tooteid võimalik üheselt välja tuua. "Odavamate toodete puhul  on väga suur  läbimüük kogustes, kallite toodete puhul  on suur saadud tulemus eurodes. Meie jaoks on need sel juhul mõlemad väga populaarsed  tooted," selgitab ta. 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070