Autor: Indrek Kald • 25. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rotermanni keskusesse tuleb uus toidupood

Täna avab Rotermanni kvartalis uksed 1200 tootega toidukauplus Nimini Gurmee.

Kauplus püüab pakkuda üle maailma erinevatest regioonidest sisse toodud erilisi toidukaupu. "Esialgu avame esimese Nimini Gurmee poe Rotermanni kvartalis 100m² suurusel pinnal ning juba edasi on plaanis areneda üle Eesti ja sealt edasi Baltikumi," sõnas ettevõtte omanik Margit Eerma.

Kaupluse sortimendis on 1200 toodet ning pea igas tootegrupis ollakse ainuesindaja jaemüügiga tegelevates kauplustes.

Eerma sõnul on nende soov pikendada tarbijate reisielamusi – ükskõik millisest maailmajaost ka ei tulda, on Niminis võimalus taasavastada reisilt kogetud toiduelamusi, mida Eestis seni pole suudetud täita. Olgu selleks siis Hispaania tapased väikeses mägikülas, Prantsuse mahlakas vein või India leivad, lisas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070