Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 29. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod: Raadile Tartus tuleb uus Maxima XX kauplus

Sel neljapäeval avab Narva mäel Tartus uksed linna suurim Maxima XX kauplus, mis annab tööd 85 inimesele. 

"Ülejõe ja Raadi-Kruusamäe linnaosades puudus seni supermarket, samal ajal kui mõnes teises piirkonnas paiknevad kaubanduskeskused suisa üksteise kõrval,“ põhjendas asukohavalikut Raadi Keskuse projekti eestvedaja Kenneth Karpov.

Narva mnt 112 asuv keskus sai reljeefsete seintega välisilme tänu arhitektuurikonkursile, mille krundi omanik ja Tartu linnavalitsus mullu augustis välja kuulutasid. "Tartu linnavalitsuse arhitektidest koosnev žürii valis võidutööks arhitektuuribüroo Tempt lahenduse ja just sellisel kujul keskus 1. novembril avataksegi,“ rääkis Karpov.

Lisaks toidukaupadele on rohkem kui 3400 ruutmeetrises Raadi Keskuses esindatud Apotheka, lemmikloomakauplus Zoo Planet, Eesti Post, Jardini lilleäri, Fortuuna ilusalong, Raadi Perearstikeskus, SmartPost ning jalatsi- ja rõivakauplused.

Keskusel on 150-kohaline parkla. 

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757