Seni Servaali Baltikumi ettevõtteid juhtinud Ertti Hermanson on alates 19. novembrist Soome ühe juhtiva alkohoolsete jookide maaletooja Servaali OY tegevdirektor.
Servaali Estonia OÜ tegevdirektorina töötanud Andres Laanisto asub juhtima kontserni õllemüüki Baltikumis ning vastutab uues ametis ekspordi eest.
Captol Invest kontserni kuuluv Servaali OY on turuliider imporditavate lahjade alkohoolsete jookide osas Soomes. Viimastel aastatel on tegevust laiendatud Baltikumi, kus edu on saavutatud kvaliteetõllede maaletoojana. „Seni valitses Eesti õlleturgu valdavalt mainstream-õllede segment, peamiselt kohalikud suurtootjad. Viimastel aastatel on sinna lisandunud ühelt poolt low-õllede segment, peamiselt odavad Ida-Europas valmistatud lager tüüpi õlled, oma väga madalate hindadega jaemüügis. Teiselt poolt on tõusev müügitrend premium, super-premium ja special õllede segment, mida võib täna leida väga heas valikus nii pubides, veini/õlle boutique’des, kui ka fine-dining restoranides. Selles tootesegmendis tegutseb Servaali,” kirjeldas Hermanson.
Uues ametis vastutab Hermanson Servaali OY tegevdirektorina kontserni tegevuse eest nii Soomes kui ka Baltikumis.
Servaali OY tooteportfelli kuuluvad premium-õlled, siidrid, veinid, lisaks veel kange alkohol, karastusjoogid ning mineraalveed. "Oleme teadvustanud väga selgelt, kes on premium-, super-premium ja special õllede tarbijad ja suunanud oma tegevuse fookuse just selle sihtgrupile,” viitas Hermanson ärilist edu toonud strateegiale.
Ettevõttes töötab 31 müügi- ja turundusspetsialisti. Ettevõtte müügimahuks prognoositakse 2012. aastal üle 16 miljoni liitri. Servaali tegutseb ka kõigis Balti riikides, eksporditurgudel ning Resta Servaali nime all HoReCa seadmete ja mööbli importijana.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Tänavu 100. tegevusaastat tähistav Rentokil on üle maailma tuntud kahjutõrjeettevõte, millel on ligi 100 000 töötajat enam kui 80 riigis. Eestis on Rentokil aidanud toitlustus- ja majutusasutustel ning catering-firmadel korda luua ja hoida juba üle 20 aasta.