• 16.01.13, 11:44
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Säästumarket: kohvi hind tarbijale langeb

Kohvihinna trend maailmaturul toob kaasa oodatud hinnalanguse ka Eesti lõpptarbijale, kinnitab kaupluste Säästumarket ja Rimi ostudirektor Vaido Padumäe.
Padumäe sõnul on võrreldes eelmise aasta I ja II poolaastat  kohvipaki hind nii Säästumarketi kui Rimi kauplustes langenud 7%. „Kui palju kohvi hind lähiajal täpselt langeb on veel vara öelda, sest peame hetkel läbirääkimisi kohvi maaletoojatega,“ lisas ta. “Aeg näitab, kas saame lähiajal tarbijatele teada anda täiendavast hinnalangusest," kommenteeris Padumäe.

Seotud lood

Uudised
  • 17.01.13, 13:57
Tooraine hinnalangus kohvi tarbijahinda ei muuda
Kohvimüüjad kinnitavad, et kohvi börsihinna langus poe¬hinda ei mõjuta ning ostja peaks hinnale keskendumise asemel kvaliteedile mõtlema.
Uudised
  • 17.01.13, 15:24
ETK: kohvi hind langeb tarbijatele nihkega
Kohvi hinna langus maailmaturul mõjub jaemüüjatele nihkega kinnitas ETK ostudirektor Kadi Lainelo
  • ST
Sisuturundus
  • 14.10.24, 09:50
Partner Kuukaardi makselahendused koguvad järjest suuremat populaarsust. Loe, mis need on!
Partnerkaardiga Selveris, Kaubamajas, Delice´is, I.L.U.-s ja L´Occitane kauplustes oste tehes tasub alati kaaluda, kas soovid maksta ostu eest kohe või hiljem. Muutes oma tavalise Partnerkaardi Partner Kuukaardiks, tasud ostude eest endale sobival ajal. TKM Grupi Partnerkaardi arendusjuht Rene Paats räägib lähemalt.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele