Autor: Romet Kreek • 1. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apranga vs Baltika 8:4

Apranga jaanuari käive kasvas aastaga 7,6 protsenti võrreldes Baltika müügi neljaprotsendise kasvuga, teatasid ettevõtted börsile.

Apranga käive ulatus 12,7 mln euroni. Eestis kasvas Apranga müük 23,1 protsenti, Leedus 5,9 protsenti ja Lätis 5,7 protsenti.

Baltika käive kasvas 5,079 mln eurole. Baltika jaemüük kasvas Eestis 22 protsenti, Lätis 11 protsenti ja Leedus kaheksa protsenti. Venemaal vähenes jaemüük 11 protsenti ja Ukrainas kümme protsenti, kuna mõlemas riigis on keskmine müügipind eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 14 protsenti väiksem.

Apranga selle aasta käibe-eesmärk on 170,6 miljonit eurot, mida on mullusest 11,2 protsenti rohkem. Apranga plaanib tänavu avada või renoveerida 15-17 poodi. Apranga müüb 134 poes, mille müügipind on 66 300 ruutmeetrit.

Baltikal oli jaanuari lõpu seisuga 113 kauplust müügipinnaga 22 210 ruutmeetrit, keskmine müügipind vähenes kolm protsenti võrreldes eelmise aasta sama perioodiga

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070