Autor: Romet Kreek • 28. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apranga kasum kasvas 4,9%

Apranga neljanda kvartali maksueelne kasum kasvas aastaga 4,7 protsenti, 3,6 mln eurole, teatas Leedu rõivamüüja börsile.

Ettevõtte aastakasum kasvas 48 protsenti, 12,7 miljonile eurole.

Aasta käive koos käibemaksuga kasvas 24,3 protsenti, 423,4 mln litile. Mullu tegi ettevõte rekordkäibe, ületades nelja protsendiga kriisieelse 2008. aasta käibe.

Eestis kasvas jaemüügi käive 19,6 protsenti, 66,2 mln litile. Eestis kasvas poodide arv ühe võrra 12-le ning poepind 4,9 protsenti, 5900 ruutmeetrile. Lätis oli müügipinda 17 900 ruutmeetrit ja Leedus 42 500 ruutmeetrit.

Ettevõtte aasta koondkasum kasvas aastaga 46,3 protsenti, 36,8 mln litile.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700