Autor: Maarit Eerme • 25. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltika Eesti jaemüüki hakkab juhtima Pille Põldsam

28. jaanuarist juhib Baltika Eesti tütarettevõtet Baltman OÜ Pille Põldsam, kellel on pikaajaline edukas töökogemus moe- ja rõivakaubanduses.

„Baltika brändide jaemüük Eesti turul oli möödunud aastal edukas ning müügikasv oli 11%. Kindlustamaks oma positsiooni ja leidmaks uusi kasvuvõimalusi, kaasasime Pille Põldsami kui tugeva moekaubanduse professionaali juhtima meie Eesti jaemüügimeeskonda," ütles Baltika turundus- ja müügidivisjoni direktor ning juhatuse liige Kati Kusmin. Lisades, et Baltika eesmärk on suurendada Eestis olemasolevate kaupluste kasumlikkust ning käivitada edukalt lähiaastatel avatavad uued kauplused. 

Põldsami sõnul on Baltika Eesti moekaubanduse lipulaev ning Eesti on väga oluline koduturg ja eesmärgiks on enda positsiooni tugevdada. "Et konkurents on lähima paari aasta jooksul selgelt tihenemas, on positsiooni kindlustamine põnev ja suur väljakutse, millesse annan suurima heameelega oma panuse,“ ütles Pille Põldsam.

Pille Põldsam vastutab Baltman OÜ jaemüügi eesmärkide kujundamise ja elluviimise, jaemüügi igapäevase operatiivse töökorralduse ning müügi- ja teenindusmeeskonna juhtimise eest.

Pille Põldsam on töötanud enam kui kümme aastat AS Stockmann kontsernis – Seppälä Pärnu kaupluse juhataja, Seppälä Eesti piirkonnajuhi ning Seppälä Baltikumi ja Ukraina piirkonnajuhina.

Baltman OÜ on Baltika tütarettevõte, mis opereerib Eestis kokku 36 kauplust Tallinnas, Tartus, Pärnus, Narvas, Jõhvis. Baltman OÜ turustab Baltika moebrände Monton, Mosaic, Ivo Nikkolo, Baltman ja Bastion.

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070