Autor: Maarit Eerme • 12. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Põltsamaa Felix laiendas majoneesi- ja kastmetootmist 

Toiduainetetootja Põltsamaa Felix investeeris majoneesi ja salatikastmete tootmisesse ligi 200 000 eurot, kindlustades oma positsiooni Eesti kastmeturu liidrina.

Lisaks tootmishügieeni- ning töökeskkonna paranemisele loob muudatus eeldused ka tootmise mahtude ning efektiivsuse kasvuks Põltsamaal asuvas tehases.

„Eesti kastmeturu liidrina võtame majoneesi- ja salatikastmeturgu väga tõsiselt.  Parandame pidevalt toodete kvaliteeti, teeme tootearendust ning meie soov on luua üha paremaid töötingimusi meie töötajatele,“ ütles Põltsamaa Felixi juhatuse esimees Anti Orav.

Eesti turule jõuab 39% Põltsamaal toodetud majoneesidest ja salatikastmetest. Ülejäänud osa läheb Põltsamaalt ekspordiks lähiriikidesse – Soome, Lätisse ja Leetu.

Felixi majoneesi- ja kastmetootmises valmib 60 erinevat nimetust.

Põltsamaa Felix on kõige laiema toiduainete valikuga toiduainetetootja Eestis, tootes ja turustades ligi 300 toodet kaheksa erineva kaubamärgi all.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700