Autor: Alyona Stadnik • 14. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BMW sõlmis Eesti firmaga lepingu 

BMW sõlmis koostöölepingu Eesti tehnoloogiaarendusfirmaga NOW! Innovations, mis pakub ülemaailmset mobiilimaksete ja arvelduste lahendust.

Tänu lepingule muutus BMW tehnoloogiaarendusfirma strateegiliseks partneriks. „Nutitelefonide, rakenduste ja platvormide ajastul oleme lummatud võimalusest parandada kõikide autojuhtide igapäevaelu,“ kommenteeris NOW! Innovations juht Üllar Jaaksoo.

NOW! makseteenus aitab BMW ParkNow programmi kasutavatel autoomanikel tulevikus kiiresti makseid sooritada. ParkNow on elektrooniline mobiilse parkimise teenus, mis võimaldab kasutajatel reserveerida ja maksta parkimiskoha eest ette. Jaaksoo sõnul on neil tänu BMW-le neil suurem võimalus üleminna analoogse parkimisest digitaalse parkimise peale.

NOW! Innovationsi nõukogu esimees Heidi Kakko usub, et koostöö BMWga on täiesti ettevõttele uus perspektiiv. „See aitab veel kiiremini ja veelgi ambitsioonikamalt rahvusvahelistel turgudel kasvada,“ lausus Kakko.

Kakko ootab põnevusega, et saaks tulevikus näha veel teisi Eesti IT-frimasid, kes ühinevad ülemaailmse mobiilmakseturuga, nagu on seda teinud Erply ja Fortumo.

Hea teada:

NOW! mobiilimaksed ja arvelduslahendused töötavad kolmel kontinendil ja kaheksas riigis. Ettevõte on välja töötanud paindliku ning lihtsa arvete tasumisega parkimisteenuse.

Mis on ParkNow?

ParkNow on elektrooniline mobiilse parkimise teenus, mis võimaldab kasutajatel broneerida endale sobiv parkimiskoht ja ühtlasi ka tasuda koha eest. Programm otsib võimalikult odava parkimiskoha, võttes arvesse juhi eelistusi. Programm on saadaval iPhone'ile ja Android nutitelefonile. Praegu on teenust võimalik kasutada San Franciscos.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757