Autor: Maarit Eerme • 21. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elektroonilised hinnasildid  pakub kliendile lisaväärtust

Hansabi tegevjuht Janno Kallikorm rääkis, et elektrooniline hinnasilt annab lisaväärtust, kui kasutada tema poolt pakutavaid võimalusi ja anda kliendile võimalikult palju infot.

Kallikorm rääkis, et elektroonilise hinnasildil on olemas võimalus, kus klient saab mobiiliga skaneerida QR koodi ning Like’ib seda sotsiaalmeedias ning hinnasildile on võimalik kuvada Like’ijate arv. „Ettevõttel on võimalik kõigile Like’ijatele teha eripakkumisi,  allahindlusi,“ rääkis Kallikorm. Lisades, et selle abil on kliendil võimalik anda enda panus poe sortimendi koostamisele.

Teise ideena tõi Kallikorm välja, et elektroonilistele hinnasiltidele saab kuvada koodi, millelt klient saab lisainformatsiooni läbi QR koodi või NFC kaudu. „Koodi järgi saab uurida soovitud toote kohta rohkem infot,“ ütles Kallikorm.

„Juhul kui toode riiulist on parasjagu otsa saanud, siis saab hinnasildil kuvada ka seda, et millal võiks toode müüki jõuda või millisest kauplusest seda saab,“ rääkis Kallikorm.  Lisaks tõi välja ka huvitava näite, kus hinnasildil võib kuvada soovitustoodet. „Need kliendid kes ostsid hommikusöögihelbeid, ostsid ka piima,“ tõi ta näite.

„Elektrooniline hinnasilt suudab anda rohkem lisandväärtust, kui lihtsalt info kuvamine. See annab võimalusi rohkem tarbijatega suhelda,“ kinnitas Kallikorm.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700