Autor: Maarit Eerme • 25. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Narva Astri Keskuse III järku hakkab ehitama Nordecon

Nordecon AS ja AS ASTRI-NARVA sõlmisid esmaspäeval ehituslepingu Narva ASTRI Keskuse III järgu ehitamiseks. Ehituslepingu maksumuseks on üle 15 miljoni euro.

„Täna sõlmitud ehitusleping kinnitab, et Narva suurim meelelahutus- ja kaubanduskeskus ASTRI Keskus on saab olema veelgi suurem. Piirilinna on juurde lisandumas märkimisväärses koguses kaasaegset kaubandus ja meelelahutuspinda, mis  peaks rõõmu tegema nii kohalikele elanikele kui ka Venemaalt pärit arvukatele turistidele,“ lausus Nordecon ASi juhatuse liige Avo Ambur.

Amburi sõnul on ASTRI Keskus Nordeconi jaoks  tuttav koht, sest ka kaubanduskeskuse eelmist etappi ehitas samuti Nordeconi kontserni kuuluv ettevõte. „Hea meel on tõdeda, et seegi kord osutus meie pakkumine tellija jaoks sobivaimaks," ütles Ambur

Ehitustööde käigus lammutatakse Narvas Tallinna mnt 41 asuva olemasoleva kaubanduskeskuse ühekordne hooneosa ja rajatakse asemele uus kolmekorruseline hoone, mis sisaldab ligikaudu 19 000 ruutmeetrit uut kaubanduspinda koos toitlustuskohtade ja meelalahutusvõimalustega. 

Samuti ehitatakse välja parkimismaja koos avatud parklaga pea 400-le autole ja korrastatakse ümbritsevad tänavad. Keskuse kogupind koos parkimismajaga suureneb 38 000 m2-ni.

ASTRI Keskusest saab sellega Ida-Virumaa suurim kaubandus- ja meelelahutuskeskus.

Kaubanduskeskuse juurdeehituse koguinvesteeringu maksumuseks on ligi 20 miljonit eurot.

Ehitustööd algavad aprillis 2013 ja keskuse laiendus on kavas avada suvel 2014.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757