Autor: Maarit Eerme • 17. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uudiskirja liitumiskampaania võitjad

9.-16. mai toimus Kaubandus.ee uudiskirja liitumise kampaania, mille raames loosisime liitujate vahel välja 20 kohta 7. juunil toimuvale Tarbijakaitse hommikuklubile Äripäevas "Kuidas vältida ettevõtte mainekahju?".

Liitumiskampaania võitjad ja hommikuseminaril osalejad:

Peeter - PT Mikro ASKatrin Erit - Fortum Tartu ASTriin - Diivaniparadiis OÜKalle - Kardiisia OÜJüri Kuusk - Viking Motors ASKaja Rõuk - Moodne Valgustus ASTero Virtanen - MultiPipe OÜTiia Kalnin - Klep OÜEster Eomois - Pharma Holding OÜUrmas Kase - Kafon Trade OÜVillu Valgi - Hydroscand ASHeino Pundi - Kalmekor OÜEveli Glinjanski - Baltika ASUrmas Piilberg - Altia Eesti ASTauno Vään - Kännukas OÜIndrek KeerbergKerli Tamm - Altia Eesti ASKatrin Pihlapuu - Ehteäri OÜKrista Keinast - UuskasutuskeskusEne Piisang - E.E. Piisang OÜ

Palu õnne kõikidele võitjatele ning ootame Teid 7. juunil Äripäeva 6. korrusele Tarbijakaitse hommikuklubile.

Võitjatega võetakse personaalselt ühendust.

Päevakava:

9.45-10.00 kogunemine

10.00 – 11.00 Kuidas lahendada tarbijate kaebuseid ja pakkuda nõuetekohast müügigarantiid? Tarbijakaitseameti kaubandustalituse juhataja Anneli Nagel

kuidas pakkuda tarbijatele õigesti garantiid?kuidas lahendada tulemuslikult tarbijate pretensioone?

11.00 – 11.30  Kuidas olla tähelepanelik ja vastutustundlik jaekaupmees? Tarbijakaitseameti kaubandustalituse juhataja Anneli Nagel

hindade erinevust kassas ja saaliskui loetav peaks olema toodete märgistuskuidas näidata üles ettevõtte head tahet ja pakkuda kliendile rahulolu?

11.30 – 12.30 Ebaausad kauplemisvõtted ja levinumad eksimused jaekaubanduses Tarbijakaitseameti jurist Kadi Raudsepp

kuidas vältida tarbijate eksitamistnäiteid tähelepanuväärsematest ebaausate kauplemisvõtete juhtumitest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700