Autor: Marta Jaakson • 23. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta mõjukaim finantsjuht on Maigi Pärnik-Pernik

Täna valiti Äripäeva konverentsil BIG4 aasta mõjukaimaks finantsjuhiks Baltika finantjuht Maigi Pärnik-Pernik.

Äripäeva finantsjuht Toomas Truuverk rääkis, et 20 väga auväärse finantsjuhi hulgast valiti välja viis. "Võitja üle käis tuline arutelu. 1500 finantsjuhist valiti viis nominenti, see on märkimisväärne," ütles ta.

Maigi Pärnik-Perniku sõnul on mõjukaima finantsjuhi tiitel talle suur tunnustus ja toetus. Baltikal on tema kinnitusel olnud nii häid kui halbu aegu, ent nüüd on käes head ajad. "Soovin kõigile, et töötage ettevõttes, mille äri teile meeldib ja mille käekäigust te olete huvitatud, siis läheb ka hästi," soovitas ta.

Mõjukaim finantsjuht sai auhinnaks graveeringuga kuldse sulepea.

Tiitli nominendid olid Rain Silivask (Graanul Invest), Maigi Pärnik-Pernik (Baltika), Piia Kallas (Riigi Kinnisvara AS), Piret Aava (Starman), Ruta Juzulenaite (Pro Kapital Grupp).

Eelmisel aastal esimest korda toimunud valimisel pälvis tiitli Eesti Energia finantsjuht Margus Kaasik. Mõjuka finantsjuhi nimetamise eesmärk on tõsta esile tõeliselt häid oma ala tegijaid ja nende panust edukate ettevõtete juhtimises.

 

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700