Autor: Indrek Kald • 31. juuli 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suvel tarbijail enim probleeme e-kaubandusega

Juunis pöördusid inimesed tarbijakaitseameti poole enim seoses e-kaubandusega, mida käsitles 149 pöördumist.

Lisaks internetikaubandusele oli tarbijail möödunud kuul probleeme ka jalatsite (119 pöördumist) ning telefonide ja muude sidevahenditega (97 pöördumist). Kokku pöördusid tarbijad juunis ameti poole 2642 korral.

Tänavu juunis korraldas amet 274 kontrolli, tegi ühe ettekirjutuse ning 24 trahvi kogusummas 3070 eurot. Tarbijakaebuste komisjon langetas 24 otsust, neist 13 tarbija kasuks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757