Autor: Maarit Eerme • 13. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jaekett aitab trenažööri koju vedada

Alates maist pakub Prisma Peremarket klientidele võimalust tarbekaubad kullerteenusega koduukseni viia.

Prisma Peremarketi kommunikatsioonijuhi Kadri Lainase sõnul laiendavad nad enda tarbekaupade valikut ning seoses sellega soovivad nad klientidele pakkuda ka suuremahuliste kaupade transpordi teenust koju. „Loodame, et kojuveo teenusega saame klientidele selles mures abiks olla,“ kinnitas Lainas.

Tarbekaupade transporditeenust on kasutanud hetkel vähesed ning edasise arendamisest on Prisma sõnul vara rääkida. Lainas kinnitas, et nad jälgivad klientide huvi ja teenuse arendusest lähtuvad sellest.

Prisma kasutab kaupade kojuveoks Cargobusi teenust, kes viib kauba kliendi koju tööpäevadel. Lainase sõnul saab klient kauba reeglina kätte 1-2 tööpäeva jooksul.

Toidukaupade kojuveo teenust ei plaani Prisma veel pakkuma hakata. „Toidukauba vedu eeldaks juba teistsuguseid tingimusi, kus jälgitakse ka transpordi ajal toodetele sobivat temperatuuri,“ rääkis Lainas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070