21. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Best Buy üllatas kasumi kasvuga

USA suurima elektroonikaupluste keti teise kvartali tulemused tulid tänu kulude kokkuhoiule oodatust paremad, aidates firmal läbi viia olulist suunamuutust.

Best Buy teatas 266 miljoni dollari suurusest ehk 77 senti aktsia kohta puhaskasumist, vahendab MarketWatch. Aasta tagasi teenis firma 12 miljonit ehk neli senti aktsia kohta.

Firma käive kukkus aastaga 0,4%, 9,3 miljardi dollarini. Thomson Reutersi küsitletud analüütikud ootasid 9,13 miljardi dollarilise käibe juures kasumiks 12 senti aktsia kohta.

Best Buy müüs aprillis ära enda osaluse Best Buy Europes, mille ostis tagasi Inglismaa firma  Carphone Warehouse Group PLC. Tehingu hind oli umbes 775 miljonit ja aitas kindlustada Best Buy finantsolukorda.

Best Buy palkas eelmisel aastal tegevjuhiks Hubert Joly, kelle ülesandeks on elustada firma müüginumbrid, muuta poodide sisu ning värskendada firma online tegemisi. Juhtkond on hoiatanud, et need tegevused survestavad firma finantse sel aastal.

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700