Autor: Ave Lepik • 14. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnus põles Härma kaubahoov

Laupäeva õhtul puhkes tulekahju Pärnus Tallinna maanteel asuvas Härma kaubahoovis. Põles hoone ühe tiiva (ca 100x20 meetrit) katus, teatas päästeamet.

Häirekeskus sai teate tulekahjust kell 19.33. Juba teatamise hetkel oli helistajate sõnul katusest suured leegid väljas. Päästjad piirasid tulekahju edasise leviku hoones. Tulekahju saadi kontrolli alla kell 21:12. Koostöös hoone töötajatega toodi välja hoones ohus olev vara: päästeti mototehnikat, erinevat elektroonikat  ning ratsavarustust.

Hoone katus hävis 100% ulatuses, tuli ei levinud hoone esimesele korrusele, kuid ruumid said suitsu ja kustutusvee kahjustusi.

Kustutamise käigus vajas üks päästja meditsiinilist abi, peale meedikute kontrolli sai ta tööd jätkata. Objektiga seotud inimesed viga ei saanud.

Tulekahju kustutati pühapäeva varahommikul, kell 04:35. Tulekahju tekkepõhjuse selgitab menetlus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070