Autor: Maarit Eerme • 24. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Postimaja keskus avab uksed

Laupäeva keskpäeval avab Tallinna südalinnas, värskelt renoveeritud Postimaja uksed, kus asuvad Rimi supermarket, H&M, Rademar, NS King, New Yorker ja teised kaubamärgid.

Rimi Eesti Food tegevjuhi Anders Torelli prognoosib, et Postimaja Rimist saab tänu heale asukohale ning tugevatele rentnikele südalinna külastavamaid kaubanduskeskusi. „Uus Rimi Tallinna südames laiendab igapäevaste ostude tegemise võimalust kesklinnas ning on alternatiiviks ümberkaudsetele toidukauplustele,“ sõnas Rimi Eesti juht. Postimaja kaubanduskeskuse klientidena näeb Torell peamiselt südalinna elanikke, kesklinna kontoritöötajaid ja turiste.

Postimaja Rimi müügisaal on 1150 ruutmeetrit ja annab tööd 40 inimesele.

Tallinna kesklinnas on kauplusteketil lisaks veel viis kauplust – Tatari ja Juhkentali mini-Rimi, Kaubahalli Aia ning Põhja Rimi supermarket ja Norde Rimi hüpermarket.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700