Autor: Maarit Eerme • 29. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hortes alustab jõulumüügiga 1. novembril             

Kodu- ja aianduskeskus Hortes alustab jõulumüügiga reedel, 1. novembril, kus on valikus seitse erinevat jõulukollektsiooni.

Reedel tutvustab Hortes uusi jõuluteemalisi sisustustrende, mida näeb ka mujal Euroopas. 

Hortese väljapanekujuhi Tiina Viik’i sõnul annavad sel aastal Hortese 3500 m2 suuruses väljapanekus tooni seitse erinevat kollektsiooni, mida seob põhivärvina valge. Tahame pakkuda värskendavaid alternatiive traditsionaalsele puna-rohelisele jõulugammale. Nii oleme toonud klassikaliste jõulude kõrvale moodsamad kollektsioonid, mille eesmärgiks on inspireerida kodusisustajaid julgemalt katsetama," rääkis Viik.  

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700