Autor: Maarit Eerme • 31. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jysk investeeris  100 000 eurot

Täna, 31. oktoobril, avas Jysk Lasnamäe Centrumis renoveeritud kaupluse, kuhu investeeriti 100 000 eurot.

Jyski Baltimaade juhi Dace Zundure sõnul on uue kontseptsiooniga juba viis Eestis asuvat kauplust – kolm Tallinnas, üks Tartus ja üks Narvas. “Tehtud investeeringud on ennast õigustanud ning edaspidi hakkame järk-järgult uuele disainikontseptsioonile üle viima ka teisi Jyski kauplusi,” sõnas Zundure.

Kaupluses on 1200 ruutmeetrit kaubanduspinda ning on kujundatud põhimõttel "kauplus kaupluses", mis aitab klientidel lihtsamalt kaupluses orienteeruda.

Rahvusvaheline kodu- ja sisustuskaupade kaupluste kett tegutseb 34 riigis üle maailma. Eestis on kaheksa Jyski kauplust: neli Tallinnas, kaks Tartus ning üks Narvas ja Pärnus.  Jyski rajaja on Taani ettevõtja Lars Larsen, kes avas oma esimese poe Taanis 1979. aastal. Balti riikides tegutseb Jysk frantsiisilepingu alusel.

Jysk Eesti 2012. majandusaasta käive oli 17,67 miljonit ning kasum 766 tuhat eurot.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757