Autor: Indrek Kald • 6. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toiduliit: kas Eesti toidutööstus valmistab kräppi?

Küsimus "Kas Eesti toidutööstus valmistab kräppi?" tuleb ikka ja jälle teemaks erinevates toidu kvaliteeti ja tervislikkust puudutavates arvamusavaldustes.

Seisukohti ja hoiakuid on erinevaid, mis sageli tekitavad tarbijates segadust ja hirmu – keda voi mida usaldada? Toiduliit korraldab täna selleteemalise ümarlaua.

Sõna saavad erinevad osapooled toiduteadlastest tarbijani: TTÜ toiduinstituudi juht Raivo Vokk, pollumajandusministeeriumi toiduohutuse osakonna juhataja Martin Minjajev, ajakirja Mari toidurubriigi toimetaja Tuuli Mathisen, Selveri juht Andres Heinver, Atria Eesti juht Olle Horm, Tervise Arengu Instituudi spetsialist Anneli Sammel, toiduliidu juht Sirje Potisepp, veterinaar- ja toiduameti toiduosakonna juhataja Heneli Lamp ja perearst Anneli Talvik.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757