Indrek Kald • 6. november 2013
Jaga lugu:

Toiduliit: kas Eesti toidutööstus valmistab kräppi?

Küsimus "Kas Eesti toidutööstus valmistab kräppi?" tuleb ikka ja jälle teemaks erinevates toidu kvaliteeti ja tervislikkust puudutavates arvamusavaldustes.

Seisukohti ja hoiakuid on erinevaid, mis sageli tekitavad tarbijates segadust ja hirmu – keda voi mida usaldada? Toiduliit korraldab täna selleteemalise ümarlaua.

Sõna saavad erinevad osapooled toiduteadlastest tarbijani: TTÜ toiduinstituudi juht Raivo Vokk, pollumajandusministeeriumi toiduohutuse osakonna juhataja Martin Minjajev, ajakirja Mari toidurubriigi toimetaja Tuuli Mathisen, Selveri juht Andres Heinver, Atria Eesti juht Olle Horm, Tervise Arengu Instituudi spetsialist Anneli Sammel, toiduliidu juht Sirje Potisepp, veterinaar- ja toiduameti toiduosakonna juhataja Heneli Lamp ja perearst Anneli Talvik.

Jaga lugu:
Seotud lood
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt